Отличия за „Слънцата” от първенството по кикбокс в Шумен

11:06, 03 апр 17 / Спорт 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 1-ви и 2-ри април в Шумен се проведе държавно първенсто по кикбокс в стиловете лоу кик и кик лайт конаткт, съобщават от СК "Хелиос". Над 500 бойци от страната взеха участие в шампионата. Русенския клуб „Хелиос” взе участие с 4-ма бойци в двата стила.

Румен Белчев, (учител по физическо възпитание в с. Николово) спечели сребро при мъжете в стил киклайт контакт в категория до 94 кг. Той взе участие в първенството с тежка контузия в дясното рамо, която го принуждаваше на практика да води боевете само с една ръка, съобщават още от СК"Хелиос".

Магдалена Пенчева (ученичка в СОУ ”Христо Ботев”) при дебюта на състезание по кикбокс спечели сребърно отличие в стил киклайт контакт при девойките старша възраст в категория до 55 кг. Смела игра, желание и голямо усърдие донесоха този заслужен успех на младата русенка, анализират от клуба. Томас Иванов спечели бронз при мъжете в стил киклайт контакт в категория до 63 кг.  Много сърцат и смел боец, с много желание за победа и заслужено бронзово отличие.

Емил Ройдев след тригодишно прекъсване е отново в играта. В стил лоу кик в категория до 67 при юношите  той спечели бронзово отличие с много смела игра. СК"Хелиос" има още един представител на Държавното първенство по Кикбокс в град Шумен –Татяна Гьокова, този път в ролята на съдия. Добрата екипна работа за „Слънцата” водена от треньора им Митко Ружинов донесе 4 медала от 4 възможни, което е показател за работата в клуба. 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама