„Дунав“ мобилизиран да преследва своето в Стара Загора

10:16, 05 апр 17 / Спорт 25 546 Шрифт:
Автор:

Отборът на „Дунав“ пътува днес за Стара Загора, където утре, 6 април, от 20 ч. излиза срещу местния „Верея“ в мач от 1/4-финалите в турнира за Купата на България.

Главен рефер на двубоя ще е Стефан Апостолов Апостолов с помощници Мартин Веселинов Маргаритов и Димитър Русенов Русев. 4-ти съдия ще е Владимир Вълков Вълков, а съдийски наблюдател – Кирил Петков Йорданов.

„Отиваме в Стара Загора да играем добър футбол и се надяваме да отстраним отбора на „Верея“. Мачът ни в неделя със „Славия“ не започна по най-добрия начин за нас, но после показахме, че можем да се мобилизираме. Ще преследваме своите шансове и срещу „Верея“ за Купата“, заяви треньорът Веселин Великов

Двата отбора имат 4 мача помежду си през последните 2 години. През миналия сезон те мериха сили в „Б“ група, като направиха 0:0 в Стара Загора, а в Русе дунавци победиха с 1:0 след попадение на Светослав Читаков. В Първа лига те се срещнаха още в първия кръг, когато в Разград завършиха 0:0. В срещата в Стара Загора пък „Верея“ победи с 1:0, като Амаду Сукуна отбеляза след явна игра с ръка.

Феновете също стягат организация за срещата за Купата. Организираният от клуба на привържениците „Дунав завинаги“ транспорт тръгва от Градския стадион в 14:30 ч. в четвъртък, 6 април. Все още има места, като всеки желаещ може да се запише в агенция за недвижими имоти „Стефани“ или магазин “Big Boys” на ул. „Ангел Кънчев“ 23.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама