Представят книгата на Стоичко Миличин "Огледало без рамки" в Русе

09:45, 06 апр 17 25 401 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Представянето на книгата „Огледало без рамки“ на Стоичко Миличин в Русе е днес, 6 април. Събитието в РБ „Любен Каравелов“ е с начало в 17.30 часа. Стоичко Миличин е автор на книгата „Огледало без рамки“, един съвременен прочит на „Алиса в огледалният свят“ или как да обичаме хората и целият свят – такъв, какъвто е: несъвършен, неопознат, неповторим.

Стоичко Миличин е от тези хора, които вярват, че за да си щастлив трябва да бъдеш, а не да имаш. Психологът, който ни показва как да бъдем щастливи. Дипломиран магистър психотерапевт в областта на индивидуалната психология. С дългогодишен опит и специализации придобити в България и в чужбина, съобщават още от РБ "Любен Каравелов". 

В психотерапевтичната си дейност съчетава методи както от традиционната, така и от трансперсоналната психология. Стоичко Миличин е успешен мениджър в корпоративните среди, като работи с компании в България, Европа и Русия. 

Използвайки натрупания опит,  сега той реализира различни проекти, като основен изпълнител или партньор в сферата на управлението, маркетинга, продажбите, позиционирането, мърчъндайзинга, обучението и човешките ресурси. Работи като лектор и консултант за някои от най големите компании на нашия пазар. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама