Организират конкурс „Годишни награди по безопасност и здраве при работа в област Русе“

09:50, 08 апр 17 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За трета поредна година Областният съвет по условия на труд организира конкурс „Годишни награди по безопасност и здраве при работа в област Русе“, в който ще се отличат примери за добри относими практики.

Конкурсът има за цел да насърчи дейности, свързани с превенция и контрол на рисковете на работното място, чрез активното участие на всички заинтересовани страни, съобщават още от Областна администрация Русе.

Номинациите отново ще бъдат в 3 категории: Малки предприятия – до 50 наети; Средни предприятия – от 50 до 250 наети; Големи предприятия – над 250 наети. Всеки кандидат може да участва само в една от категориите. Не могат да участват предприятия допуснали смъртна злополука или злополука, довела до трайна инвалидност през 2016 г.

Необходими документи за кандидатстване: Попълнен формуляр за кандидатстване; Допълнителни материали (включително снимки, презентации, графики, диаграми и др.). Конкурсът се провежда по повод Международния ден за безопасност и култура на труда 28-ми април, когато ще бъдат обявени предприятията- победители измежду номинираните.

Номинации ще се приемат до 17.00 часа на 21 април на хартиен носител в Центъра за административно обслужване на Областна администрация Русе или по електронен път на e-mail: [email protected].

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама