„Дунав“ пусна в продажба билетите за мача с „Черно море“

14:33, 12 апр 17 / Спорт 25 571 Шрифт:
Автор:

Вече е в ход предварителната продажба на билети за мача на „Дунав“ с „Черно море“ Варна. Двата отбора излизат един срещу друг в среща от втория кръг на първата шестица в Първа лига на 15 април, събота, от 16:30 ч. на „Лудогорец Арена“.

Пропуските са вече достъпни в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/ всеки работен ден от 10 до 19 ч.

Те ще са с цени от по 8 лв. за блоковете на сектор „А“. За гостите ще са също по 8 лв. Пропуските за централната трибуна ще са по 10 лв.

Междувременно привържениците отново организират транспорт за поредното „домакинство“ на „драконите“ в Разград с надеждата то да е последно.

Цената за всички желаещи е 5 лева. Билети за вход се заплащат отделно. Часът на тръгване е 14:30 ч. от зала „Дунав“ .Пътуванията може да се заплатят в агенция за недвижими имоти „Стефани“ при Нели Йорданова, с тел. 0887 858 999 или в магазин „Големи дрехи за големи хора“ при Методи Методиев-Мечо, които се намират на ул. „Ангел Кънчев“ 23 в Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама