Русенски ученици с отлично представяне на Пролетната конференция на Съюза на математиците в България

18:29, 13 апр 17 25 670 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Възпитаници на ПМГ „Баба Тонка” - Русе се завърнаха след отлично представяне от Седемнадесетата ученическа секция на 46-та Пролетна конференция на Съюза на математиците в България. Тя се проведе от 9 до 12 април 2017 г. в Боровец. На конференцията бяха допуснати и участваха 10 ученици със 6 проекта. Информация съобщават от русенското учебно заведение.  

С грамоти за отлично представяне по информатика и информационни технологии са били удостоени Виктор Топоров и Кристиан Спасов от 10 клас, с проект „Научни дуели”. Специална награда за отлична иновативна разработка по информатика и ИТ са спечелили Моника Великова и Тамерланд Руфатов от 9 клас, с проект „Влез във форма”.

Грамоти за много добро представяне по информатика и ИТ са получили Йоанна Илиева и Селин Шемсиева от 10 клас, с проект „Изкуствена имунна система” и Бояна Чолакова и Калина Матева  от 10 клас, с проект „Финансов калкулатор”. Грамоти за много добро представяне по математика са получили Максим Къснеделчев от 9 клас и Пресиана Маринова от 12 клас.

Научен ръководител на всички ученици, участвали в конференцията с проекти по информатика и ИТ, е Сюзан Феимова – старши учител по информатика и информационни технологии в ПМГ „Баба Тонка”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама