"10 ключа към изграждането на успешен бизнес" ще разгледат в Русе

13:30, 16 апр 17 25 367 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 18 април (вторник) от 19 ч. в културен център BH наш гост ще бъде Светослав Димов, който ще сподели своите знания за изграждането на успешен бизнес. Информацията съобщават организаторите от културния център в града. 

Събитието е насочено към всички, които са стартирали или искат да стартират свой бизнес. От Светослав ще научим кои три неща са по-важни от парите, идеята и екипа. Ще бъдат разгледани най-често срещаните грешки при стартирането на първи бизнес. Ще поговорим за мръсните тайни на предприемачеството и възможните начини, въпреки тях да изградим успешен бизнес.

Светослав Димов е CEO на DEV.BG – най-голямата ИТ общност в България. Основател е на първата в България компания за събития за необвързани, която развива и успешно продава през 2013 година. Светослав е работил на три континента – Азия, Европа, Северна Америка, а страстта му е да развива маркетинг стратегии и да изгражда успешни компании.

Мястото е културен център BH на улица “Добружда” 4, датата 18 април, начало 19 ч. Вход свободен с предварително записване на: https://www.eventbrite.com/e/10-tickets-33693535271

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама