Малки и големи търсят Великденско съкровище в Младежкия парк в Русе

07:00, 17 апр 17 25 610 Шрифт:
Автор:

Предизвикателство за малки и големи русенци отправя за четвърта поредна година Интеракт клуб-Русе, проект на Ротари клуб в дунавския град.

„Великденско съкровище“ стартира в 11 ч. днес с различни игри до Вазата в Парка на младежта. Началото ще дадат ентусиастите във великденска щафета, пролетна надпревара и много други забавления.

Целият ден ще е изпълнен със забавления, с много музика и танци, а за най-добре представилите се ще има и сладки награди. Събитието цели да подари един по-различен, по-забавен и по-сладък ден на малчуганите на нашия град. То е и част от инициативите, предприети от Ротари клубовете, по случай 80 годишнината на ротарианството в града, съобщиха организаторите.

Проектът „Великденско съкровище“ ще се състои за четвърта поредна година, като от самото начало бе изненадващо успешен и събра деца от цялата област. Игрите са подбрани така, че децата да могат както да изразходват енергията си, така и да си починат. Разбира се, не отсъстват наградите – сладки лакомства и за победителите в игрите, и за победените. 

Нововъведенията тази година са талоните, които се раздават на участниците като на едни истински състезатели, и томболата, за която организаторите са предвидили страхотна голяма награда. Тегленето на печелившите ще се състои от 14 и от 18:30 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама