Благотворителна кампания „Купи и дари“ проведоха в Русе

11:04, 19 апр 17 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младежите от Интеракт клуб Русе, заедно с Български младежки Червен кръст, проведоха Великденска благотворителна дарителска кампания „Купи и дари“, съобщават организаторите на инициативата.

Целта и беше набиране на хранителни продукти за семейства в неравностойно положение на 12 и 13 април във верига магазини „Кауфланд“ и хипермаркет "Метро".

Миналата година по Коледа с помощта на русенци събраните продукти ощастливиха 184 семейства. Тази година младежите помогнаха на 100 семейства да посрещнат най- светлия празник .

Акцията се проведе за първи път преди Великден и беше много успешна, отчитат организаторите. Тя е част от инициативите, с които Ротари клубовете в града отбелязват честването на 80 години ротарианство и добротворство в Русе.

„Младежите от Интеракт клуб Русе искрено благодарят от името на клуба и от името на семействата, които зарадваха за Великденските празници, на всички добри и състрадателни хора от русенското общество, които станаха съпричастни на каузата“, съобщават още от Ротари клуб Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама