Пуснаха билетите за „Дунав“ - „Локо“ Пловдив

12:24, 24 апр 17 / Спорт 25 1092 Шрифт:
Автор:

Билетите за дългоочакваното завръщане на ФК „Дунав“ в Русе вече са в продажба. Припомняме, че „драконите“ посрещат „Локомотив“ Пловдив в мач от четвъртия кръг на шампионския плейоф на Първа лига на 28 април, петък, от 17:30 ч. Срещата ще бъде първото истинско домакинство на русенския отбор този сезон.

Цената на пропуските е 8 лв.

Те вече могат да бъдат намерени на традиционното място в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/. Освен това билети се продават и в 4 от офисите на телекомуникационната компания „Нетуъркс България“ в Русе – на ул. „Църковна независимост“ 18 /на партера на сградата на Проектантска организация/; в квартал „Възраждане“ на улица „Плиска“ 78 вход „Д“ на блок „Мадара“; в МОЛ Русе на бул. „Липник“ 121 Д и в квартал „Дружба“ на ул. „Васил Левски“ 4 /сградата на Солидарност до ASB/.

Предварителната продажба приключва на 27 април, четвъртък, вечерта. В деня на мача билетите ще се продават от 13 ч. на стадиона. Вече са подготвени 5 каси, които ще работят до 60-ата минута на срещата.

Интересът още в първите минути и часове е сериозен, поради което от ръководството на клуба призовават хората да се снабдят от рано с билети.

В тази връзка от ОП „Спортни имоти“ уточниха, че местата на Градския стадион са 12 400, в които обаче влизат и тези в т. нар. клетка за гостуващата публика, до която ще има и опразнен буферен сектор.

В магазин „SportLic” до петък, 28 април, пък ще се продават абонаментни карти за оставащите домакинства на „Дунав“ до края на сезон 2016/ 2017. Те ще са с цена 30 лв.

Това важи и за ВИП – картите, които са с цена 100 лв. Единствено техните притежатели, както и официалните лица от двата футболни клуба, БФС и журналистите ще могат да да заемат местата в централния сектор под козирката.

От футболния клуб предупреждават, че са взети сериозни предохранителни мерки. На всички сектори, както и на входовете на стадиона ще има камери, които ще следят за сигурността на стадиона. За целта ще работят още охранителна фирма и полицаи. На влизане пък хората ще бъдат проверявани и с метални детектори.

„Това е нормална практика на всички европейски стадиони“, коментираха по този повод от щаба на „драконите“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама