В Русенския университет стартираха Дните на кариерата във факултет "Бизнес и мениджмънт"

16:30, 25 апр 17 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес бяха стартирани Дните на кариерата във Факултет „Бизнес и мениджмънт“ на Русенски университет „Ангел Кънчев“. Информацията съобщават от Областна администрация - Русе, от където също участват в инициативата. 

Тя се провежда днес и утре от 12:00 до 14:00 ч. в Корпус 2, зала 2Г.204 на Университета. Като начало студентите се обучават за усъвършенстване уменията си при изготвяне на автобиография и мотивационно писмо.  През утрешния ден те ще имат възможност да се срещнат с бъдещи работодатели с цел развиване на  умения за прилагане на индивидуален подход при кандидатстване за работа. 

Пред работодателите ще се презентират специалностите към Факултет „Бизнес и мениджмънт“ и алманах на завършващите студенти с техните автобиографии. Идеята е това събитие, което се провежда за девета поредна година, да повиши възможностите им за професионална реализация.

Форумът се подкрепя от Областния управител на Област Русе, доц. д-р Стефко Бурджиев. От негово име е връчен поздравителен адрес на декана на Факултет „Бизнес и мениджмънт“, доц. д-р Александър Петков, по чиято идея се организират настоящите Дни на кариерата. В поздравителния адрес се отбелязва:

„ …. Уверен съм, че осъществяването на подобен форум е от фундаментално значение за подпомагане на професионалната ориентация и бъдещата трудова реализация на завършващите студенти.

Радвам се, че това събитие се провежда ежегодно и е в подкрепа на всеки следващ випуск!

Нека ентусиазмът и дейността Ви да продължат да бъдат като лъч, огряващ пътя напред и освобождаващ от най-тежката заблуда – незнанието!

Приемете моята признателност за приноса, който имате в градежа на едно по-силно общество! 

С най-искрени и приятелски чувства Ви пожелавам удовлетвореност от форума и множество осъществени ползотворни контакти!“

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама