Разследват поредните случаи на разбити и обрани машини за кафе в Русе

12:38, 26 апр 17 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Две машини за кафе в Русе са били разбити и обрани. Това е станало в тъмната част на денонощието. Случаите се разследват. На 25 април в Първо РУ е получен сигнал за взломени кафемашини на различни адреси в Русе, едната на ул. Александровска, а другата на площад Д-р Мустаков, съобщават от Областната дирекция на МВР. 

При оглед на място в първия случай е установено, че след взломяване на врата на апарата е отнета метална каса. По данни на представител от фирмата, собственик на машината, в касата е имало около 50 лв оборот и деянието е извършено за времето от 19:00 до 07:45 часа на 24 срещу 25 април. Сигналът е документиран и по случая е заведено досъдебно производство. 

Във Втория случай машината, собственост на друга фирма, е била разбита и от касата й са взети около 25 лева, а от монетния механизъм за ресто е заявена липсата на сумата от 55 лева на монети. По информация от фирмата посегателството е извършено за времето 20:00 – 08:00 часа на 24 срещу 25 април. И този сигнал е документиран от разследващите и по него е заведено дознание. Случаите се разследват от Първо РУ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама