Новите заместник областни управители на Русе увериха, че ще работят в полза на Русе и региона

14:58, 15 май 17 25 902 Шрифт:
Автор:

Новите заместник областни управители на Русе Свилен Иванов и Валентин Колев встъпиха официално в длъжност.

Както вече съобщихме, те са назначени със заповед на премиера Бойко Борисов от миналата седмица.

Областният управител Стефко Бурджиев приветства с добре дошли двамата си нови колеги и ги представи на служителите в администрацията. Той честити назначаването им на тези длъжности и им пожела да работят за „благото на нашия красив град и за благото на Русенска област“.

Иванов и Колев увериха, че ще работят за това администрацията да е полезна на гражданите, както и за основните приоритети за развитието на региона.

„С тази нова позиция ще съм още по-близо до хората и ще мога да работа за тях“, увери Свилен Иванов, който бе заместник-кмет на Русе, след което и народен представител в 43-ото Народно събрание.

Бурджиев благодари и на вече бившите си заместници Росен Миланов и Емил Кирилов за добрия синхрон в съвместната им дейност, в полза на администрацията и региона.

Междувременно стана ясно, че ресорите на Свилен Иванов и Валентин Колев ще бъдат разпределени от новия областен управител, който се очаква да бъде обявен на заседанието на Министерски съвет тази седмица. Към момента прогнозите сочат, че това ще е местният лидер на ВМРО и общински съветник в Русе Галин Григоров.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама