Изправят пред съда 43-годишен рецидивист, намушкал в корема свой познат

16:26, 23 май 17 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Районна прокуратура – Русе внесе в съда обвинителен акт срещу 43-годишен рецидивист, намушкал с нож в корема свой познат, съобщава държавното обвинение. 

Обвинението срещу Деян К. е за  това, че на 22 ноември 2016 г. в с. Малко Враново, в условията на опасен рецидив, причинил на Метин Ю. от същото село  средна телесна повреда и разстройство на здравето, временно опасно за живота.

Обвиняемият и пострадалият  живеели в с. Малко Враново, обл. Русе и се познавали, като били в добри отношения. Вечерта на 22 ноември Метин Ю. отишъл в дома на братовчед си и двамата употребили алкохол. Около 21,00 ч. двамата се отправили към магазин за хранителни стоки и по пътя срещнали обвиняемият с приятели, които също били употребили алкохол. Между Метин Ю. и Деян К. възникнало спречкване по време на което обвиняемият  извадил нож, който носел в себе си и наръгал с него пострадалия в областта на корема. 

Обвиняемия е осъждан. 

По искане на прокуратурата по отношение на обвиняемия е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама