В първия ден на абитуриентските балове Гранд хотел „Рига“ осигури стилно меню и забавления на зрелостниците

20:23, 23 май 17 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Завършващите СУПНЕ „Фридрих Шилер“ и Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Пеньо Пенев“ са избрали своеобразната им инициация от детството към света на възрастните да стане в едни от най-стилните заведения в Русе.

В ресторанта на мецанина на Гранд хотел „Рига“ балът си празнуват абитуриентите от ПГСАГ „Пеньо Пенев“. Връстниците им от познатото на русенци като „Дойче шуле“ училище пък се радват на лукса на гурме ресторант №1 в България - „Панорама“.

С много емоции, радостни възгласи и настроение младежите отбелязаха своя празник. Десетки автомобили, украсени с балони и цветя, дефилираха по улиците в централната част на Русе, преди отиването на младежите в заведенията, където ще изкарат празничните си вечери.

 

 

Както всяка година, младите дами демонстрираха интересни, оригинални и модни тоалети, придружени със специална прическа и стилни бижута. Разнообразие не липсваше и при избора на костюми за младежите.

Красотата и разнообразието бяха запечатани завинаги от екип от професионални фотографи, който очакваше зрелостниците във фойето на Гранд хотел „Рига“.

За младежите домакините бяха подготвили специална програма с изненади, различни игри и награди, а те пък бяха категорични, че абитуриентският им бал ще остане един от незабравимите им спомени. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама