Мотоциклетист блъсна полицай на баловете в Русе

11:40, 25 май 17 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мотоциклетист е блъснал униформен полицай вчера вечерта по време на абитуриентските тържества в центъра на Русе. Служителят на реда е с фрактура на крака, съобщават от Областната дирекция на МВР. 

Мотоциклетистът е на 21 години. На 24 май, около 18:20 часа, на бул. Цар Освободител, в района на кръстовището с ул. Александровска, по време на провеждането на масовите мероприятия, свързани с абитуриентските балове, мотоциклет «Сузуки» при неконтролирано плъзгане на пътното платно е блъснал униформен служител от Охранителна полиция, който е изпълнявал служебните си задължения по осигуряването на реда и сигурността в района. 

След инцидента мотоциклетистът е избягал от местопроизшествието. В резултат на бързите действия на полицията, по «горещи следи» избягалият водач е открит в дома си и е приведен в сградата на сектор «Пътна полиция». Това е 21-годишният С.В. от Русе. Той е задържан за срок до 24 часа в МВР. Случаят е документиран от разследващ полицай и е докладван в прокуратурата.

Полицейският служител е пострадал и е бил отведен в УМБАЛ – Русе, където след преглед му е установена фрактура в областта на дясното коляно. Настанен е за лечение в болницата, без опасност за живота. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама