Проливният дъжд през деня не охлади ентусиазма на абитуриентите в Русе

23:34, 25 май 17 25 887 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Въпреки изсипалия се проливен дъжд до по-ранните следобедни часове на днешния 25 май, абитуриентските балове в Русе продължават с пълна сила. С много емоции, радостни възгласи и настроение младежите отбелязват своя празник.

 

За традиционното шествие по централните улици на града вечерта вече липсваше помен от дъжда. Отново не липсваха интересни, оригинални и различни тоалети за дамите. Разнообразие не липсваше и при избора на костюми за младежите. Екип от професионални фотографи се погрижи спомените да останат наистина незабравими и вечни.

 

В Гранд Хотел „Рига“ днес празнуваха абитуриенти от три руенски училища. ПГ по механотехника „Юрий Гагарин“, Профилираната английска гимназия „Гео Милев“ и ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура „Йосиф Вондрак“ избраха емблематичния комплекс на брега на река Дунав. Традиционна и стилна обстановка ги посрещна съответно в механата и ресторанта на хотелския комплекс "Рига", както и в гурме ресторант и „А ла Карт“ номер 1 на България за последните години - "Панорама“.
За тях беше подготвена специална програма с изненади, различни игри и награди, а младежите бяха категорични, че абитуриентския им бал наистина ще остане незабравим спомен за тях.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама