„Дунав“ завъртя 2:2 с „Берое“ в Стара Загора

13:49, 17 юни 17 / Спорт 25 490 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Дунав“ Русе направи 2:2 в първата си лятна контрола. „Драконите“ гостуваха на „Берое“ в Стара Загора.

Русенският тим поведе с 20-ата минута. Завърналият се в дунавските редици Андреас Васев проби отляво и центрира по земя, Бранимир Костадинов пропусна за Бирсент Карагагерен, който отблизо вкара за 0:1.

Малко по-късно и самият Костадинов имаше шанс да отбележи, но не намери целта, след като бе изведен в удобна позиция от Карагарен. До почивката пък се наложи и Александър Конов да се намесва, за да не допусне попадение в русенската врата.

През втората част домакините стигнаха до обрат. Ерик Почански изравни за 1:1 в 57-ата минута, а Камен Хаджиев се измъкна от отбраната на „Дунав“ в 72-ата минута при центриране в наказателното поле и вкара с глава за 2:1 за „Берое“.

До края Преслав Петров имаше шанс да изравни, но не намери целта. Това стори обаче юношата Сонер Хюсеин, който се измъкна от противниковата отбрана и направи 2:2 в 89-ата минута.

„Дунав“ (Русе): Александър Конов, Христо Попадийн, Тейнур Марем, Петър Патев, Христофор Хубчев, Диян Димов, Красимир Станоев, Андреас Васев, Бирсент Карагарен, Васил Шопов, Бранимир Костадинов (Станислав Антонов, Преслав Петров, Михаил Милчев, Олексей Ларин, Стефан Митев, Сонер Хюсеин, Веселин Добрев)

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама