Мотори, рок и шоу в Русе

09:02, 18 юни 17 25 752 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За поредна година, мотоклуб The Thunders МС, с помощта на МСС Дунавски братя, провеждат Тринадесети Национален мотосъбор – Русе 2017, който ще продължи и днес на стадиона на хижа „Приста“.

Събитието вече 13-та година присъства в културния и спортен календар на град Русе, което доказва неговото значение не само за младите хора, но и за останалите поколения, любителите на рока и двуколесните машини.

Зам.-кметът Димитър Наков откри мотосъбора и връчи наградите на победителите в традиционното състезание за скорост, което се проведе снощи. На събитието, което се провежда с подкрепата на Община Русе, присъства и директорът на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова.

 

„Поздравявам организаторите за провеждането на тазгодишното издание на мотосъбора, както и момчетата от Extreme Attack от Стара Загора, които направиха изключително атрактивно каране и стънт шоу“, каза Наков в края на демонстрацията и подчерта, че Община Русе ще продължи да подкрепя мотосъбора и занапред.

За доброто настроение на гостите на събора се погрижиха рок групите Old Guns, Waveslave, Oxijen и Old Bastards, както и DJ Венци.

Мото Клуб The Thunders МС е създаден през далечната 2003 г. и цели развитие и популяризиране на мотоциклетизма, мотоциклетните спортове, както и организирането на мотопоходи и мотосъбори, обединявайки идеал за приятелство и любов към моторите. Клубът поддържа тесни връзки с редица подобни сдружения както в България, така и в чужбина.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама