Проведе се второто издание на младежкия фестивал „Музика и цветове“ 

10:06, 29 юни 17 25 681 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вчера, на понтон № 8 на Кея в Русе, се проведе второто издание на младежкия фестивал „Музика и цветове“, съобщават от пресцентъра на общината. На събитието присъстваха заместник-кметът по комунални дейности в Община Русе Наталия Кръстева и директорът на дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова. Специални гости на събитието тази година бяха популярните DJ Diass и Diva Vocal. 

 

Организаторите на събитието бяха подготвили и специална атракция с публиката – уъркшоп, в който участниците разпръскват безвреден органичен цветен прах във въздуха, създавайки феерия от цветове. За всеки ентусиаст беше осигурено безплатно цветно прахче при влизане в пространството на фестивала.

 Носители на идеята за проекта "Младежки фестивал - Музика и цветове" са група млади хора, членове на Младежкия парламент в Русе, сформиран в Общински младежки дом. Съчетан с хип-хоп, хаус, техно-музика и популярни DJ, фестивалът е иновативен за град Русе.

 

Събитието се провежда от училищното настоятелство на Математическа гимназия „Баба Тонка“, в партньорство с Общински Младежки дом и с финансовата подкрепа на Община Русе, чрез Програма „Култура“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама