Изпълнителите на "Ламбада" идват в България

20:15, 14 мар 18 / Любопитно 25 1776 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В България пристига легендарната група "Каома", които в края на 80-те години успяха да накарат целия свят да танцува ламбада. Близо 30 години по-късно „Chorando Se Foi” ще прозвучи и на българска земя и ще даде началото на голямата лятна фиеста в Кранево.

"Каома" пристигат у нас с членове от оригиналния състав на групата и нова певица – Една Бразил, която заменя трагично загиналата в инцидент в Бразилия вокалистка на групата. Една Бразил успява да вдъхнови "Каома" да се върнат на международната сцена, за да продължат да споделят страстта и магията на музиката си с публиката.

Песента „Ламбада” не случайно е наричана „най-големия летен хит в света”, но освен него групата ще припомни на българската публика и останалите си хитове - Dancando Lambada, Tago Mago, Melodie d’Amour и много други.

„Танцьорите ще ви пренесат в света на Ламбада – такъв, какъвто го помните от клипа на парчето” – обещават организаторите.

Организаторите на Фестивала на цацата обещават още много изненади, игри, по-голяма фестивална зона, нова локация – по-близо до морето, лунапарк, ледена пързалка и още много атракции за малки и големи на 8, 9 и 10 юни 2018 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама