Пускат допълнителни билети за Лили Иванова в Русе

11:56, 19 мар 18 / Култура 25 481 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Примата на българската естрада Лили Иванова разпродаде билетите за концерта си в Русе, който е част от националното й турне „За пълноценни мигове с музиката“.

Поради големия интерес към спектаклите на певицата, организаторите пускат допълнителни пропуски. Тези за шоуто й в дунавския град в „Булстрад Арена“ на 22 март свършиха броени дни, след като се изчерпаха местата за събитието във Варна. Изпълнителката на „Ветрове“ ще даде тон за песен в морската ни столица на 20 март, а мястото на срещата й с феновете е Дворецът на културата и спорта.

Певицата разпродаде напълно билетите и за концерта в пловдивската зала С.И.Л.А. и обяви повторна дата за концерт в града под тепетата (28 юни, Античния театър). Настоящият лъч от турнето на примата ще премине още през Благоевград (16 април, зала Скаптопара), Ботевград (18 април, Спортна зала), Свиленград (10 май, Спортна зала) и Плевен (22 юни, Летен театър). Гърба й на сцената ще пазят Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.

След като миналата година завърши обиколката на страната с два поредни концерта в НДК, този път Иванова ще направи музикален подарък на 15 хиляди в зала 1. Тя ще излезе на сцената в три поредни вечери – на 25, 26 и 27 октомври. Така в рамките на тазгодишното си турне голямата ни изпълнителка ще изнесе общо 11 концерта в 8 града в страната.

Билетите за концертите от турнето може да намерите в мрежата на Eventim.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама