Брутална маневра на джип ядоса шофьори и пешеходци във Варна

11:37, 17 юни 15 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изключително дързък шофьор на джип направи брутална маневра във Варна, сигнализира възмутен читател на Topnovini.bg, който изпрати снимка на редакционната ни поща. Скандалната пътна ситуация се разиграла тази сутрин на ул. "Ян Палах". Водачът решил да пренебрегне правилата за движение и направил обратен завой на пешеходна пътека малко преди регулираното кръстовище с ул. "Прилеп".

Платната за движение на ул. "Ян Палах" са разделени с пластмасови блокчета, което означава, че преминаването в насрещното платно е недопустимо. Вместо да продължи до светофара с ул. "Прилеп", където да направи обратен завой, шофьорът на джипа се навира през междината, където има пешеходна пътека, и по този начин принуждава минувачите и движещите се зад него автомобили да се съобразяват с фасоните му.

Скандалното поведение на водача, който очевидно се изживява като мутра, създава реална предпоставка за катастрофа по натоварения участък. Отделен е въпросът, че обратните завои са забранени на пешеходни пътеки, железопътни прелези, мостове, подлези и надлези.

Уважаеми читатели, очакваме вашите сигнали и снимки на редакционната ни поща: [email protected]. Анонимността ви е гарантирана, освен ако изрично не сте поискали обратното.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама