Демонстрират новости при обучението по Безопасност на движение по пътищата в РУ

07:49, 18 юни 15 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Центърът за продължаващо обучение на Русенския университет организира квалификационен курс за педагози от Русе и региона по „Методика на обучението по Безопасност на движението по пътищата”. По първоначална програма той трябваше да започне в 9 ч. днес в зала 2.Г-204, но се наложи стартът му да бъде изместен за 10:30 ч. в зала "Сименс", съобщиха от русенската алма матер.

В курса ще се включат около 80 учители, които се занимават с деца от предучилищна и училищна възраст от 1-ви до 8-ми клас.

Той се провежда заедно с фирма „Дидаско“, одобрена от Министерството на образованието и науката за провеждането на обучения по Безопасност на движението по пътищата. По време на курса в Русе ще бъдат представени за първи път обучителни програми и помагала от нов тип, одобрени от МОН. Сред тях са „Интерактивна класна стая”, тетрадка с тестове за срочен контрол, подлистник за тях и комплект 3D-очила.

Русенският университет за втора година е партньор при организирането на изнесени обучения за педагогически кадри по „Методика на обучение по Безопасност на движението по пътищата“.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама