Строителни дейности по основен водопровод са причина за спирането на водата в Сливен

09:30, 18 юни 15 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Спирането на водоподаването в голяма част от кварталите на Сливен е в следствие на строителни работи по един от основните захранващи водопроводи. Строителните работи трябва да приключат до края на месец юли”, съобщи заместник-кметът Румен Стоилов като допълни, че се прави всичко възможно, всяко спиране на водата да е в рамките на 12 часа. 

От общинското ръководство поясниха, че през седмица се работи по пет нови строителни площадки от проекта за водния цикъл на Сливен.

В центъра се работи по ул. „Преслав”, в участъка от ул. „Шипка” до ул. „Чудомир Кантарджиев”.

В кв. „Комлука” се работи по ул. „Чудомир Кантарджиев”, в участъка от ул. „Оборище” до ул. „Сан Стефано”, а също и по тупиците на ул. „Сан Стефано”, намиращи се над ул.„Булаир”, съобщи заместник-кметът Румен Стоилов.

В кв. „Клуцохор” се работи по ул. „17-ти януари” и ул. „Хан Крум”, в участъка между ул. „Хилендар” и бул. „Тракия”.

Шест участъка са предвидени за асфалтиране тази седмица като два от тях се намират в центъра, а четири в кв. „Комлука”.

В центъра ще се асфалтира ул. „Сирак Скитник”, в участъка от ул. „Стефан Пейчев” до ул. „Борис Търновски” и ул. „Княз Александър Батенберг”.

В кв. „Комлука” асфалт ще бъде положен по ул. „Плевен”, а също и по ул. „Момина скала”, в участъка от ул. „Асеновска” до ул. „Булаир”, посочи още Румен Стоилов и допълни, че асфалтирането по ул. „Асеновска”, в участъка от ул. „Сан Стефано” до ул. „Момина скала” и ул. „Сан Стефано” от ул. „Асеновска” до ул. „Булаир” продължава и тази седмица.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама