"Атака" предлага инкриминиране на гей парадите

10:03, 18 юни 15 / Политика 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Предлагаме инкриминиране на гей парадите. Знаете за тези сборища в центъра на столицата. Ние не казваме, че трябва да се инкриминира и хомосексуалността като проявление и деяние. Просто демонстрацията на хомосексуализъм трябва да бъде осъдителна. 

Това заяви пред журналисти лидерът на "Атака" Волен Сидеров, предаде репортер на София Topnovini.bg.

Той разясни, че не е видял реакция от обществото, медиите и политиците и затова сега внася поправка в Наказателния кодекс, с която да се забранят шествията на хора с нетрадиционна сексуална ориентация. 

Идеята идва седмица преди ежегодния гей парад в София - София Прайд, който ще се проведе на 27 юни.

Попитан защо мисли, че трябва да се инкриминират гей парадите, Сидеров заяви, че ако на децата им се показва това поведение и биват окуражавани демонстрациите му по улиците, значи сме се разпаднали като общество. 

„Реалист съм и не очаквам подкрепа от управляващата коалиция. Тя приема безрезервно тези евроатлантически ценности. Подозирам, че скоро ще вкарат узаконяването на гей браковете. Вероятно ще предложат и педофилията да не се наказва от закона“, добави Сидеров. 

От "Атака" предлагат гражданите да имат право да защитават себе си, дома си и имуществото си със собствено оръжие, като поправят досегашния закон за притежание на оръжие. 

„Трябва да сме сигурни, че няма да ни съдят, когато се защитаваме от нахлуването на някой неинтегриран гражданин в домовете ни. Това се отнася и когато си в автомобил“, обясни Сидеров и допълни, че смята предложението за разумно. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама