Протестиращите от "Южен полъх" издигнаха лозунги и пред Общинския съвет

10:58, 18 юни 15 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Собственици на жилища в комплекс "Южен полъх", които вчера излязоха на голямо протестно шествие, дойдоха днес и пред Общинския съвет. Хората отново носеха лозунги "Пловдив - столица на беззаконието" и настояваха недоволството им да бъде чуто.

Припомняме, че протестните действия бяха предизвикани от невъзможността вече пета година собствениците на апартаменти да паркират свободно и безпрепятствено в комплекса. Инвеститорът е поставил бариера и не позволява живеещите в "Южен полъх" да оставят колите си на паркинаг, който бил негова собственост.

"Тук сме, за да потърсим съдействие от Общинския съвет за решаване на нашия случай. Внесохме писмо до кмета и до общинските съветници, но нямаме отговор", заяви Димитър Димитов от Инициативния комитет. "Дълбоко сме лъзмутени, че законът е на наша страна, държавата ни е защитила, а няма изпълнение. Затова се обръщаме към институциите с настояване да проверят кой не си върши работата", каза още той.

Протестиращите са твърдо убедени да не спират дотук и да продължат с протестните си действия, докато бариерата, за която има съдебно решение, че е незаконна, не бъде премахната.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама