Социалисти дариха народни носии на Клуба на инвалида в Сопот

13:31, 18 юни 15 / Политика 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Деян Дойнов дари народни носии на Клуба на инвалида в Сопот, съобщиха от пресцентъра на БСП.

"Трябва да подпомагаме и насърчаваме усилията на хората с увреждания, които чрез различните форми на своята  клубна дейност работят за социалната им  интеграция в обществото", сподели Дойнов при връчването на народни носии. Председателят на Общинския съвет на БСП - Сопот, заедно с общински съветници и членове на левицата посетиха редовната сбирка на клуба.

"Обществото трябва да е отворено към вашите проблеми и аз съм сигурен, че всички ние подкрепяме и ще продължим да отстояваме вашите искания за пълноценен живот в общността. Вие сте сила и съм горд, че днес съм при вас", каза Деян Дойнов.

Иванка Врачева, председател на сдружението, прие с благодарност дарените носии и обяви, че както и досега членовете на клуба ще подкрепят левицата в нейните усилия да осигури  активен живот на членовете на дружеството. БСП винаги е подкрепяла дейността на клуба, заяви тя.

В разговор за проблемите стоящи ежедневно пред хората с увреждания Деян Дойнов и общинските съветници от БСП поеха ангажимент да  работят за подобряване на градската среда, така че тя да бъде достъпна за тях. "Разширяване на възможностите им за трудова заетост като главно средство за реализацията им, както и поддържането и развитието на нови социални услуги, които да са  в помощ на хората с увреждания и техните семейства са част от мерките, които общинското ръководство трябва да вземе, за да се реализира така широко прокламираната и искана социалната интеграция", категоричен бе лидерът на социалистите в Сопот.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама