Марихуана и амфетамини иззеха великотърновски полицаи

13:33, 18 юни 15 25 397 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Марихуана и амфетамин иззеха свищовски и горнооряховски полицаи, съобщават от пресцентъра на Дирекцията на полицията във Велико Търново.

При извършени проверки на 20-годишен с инициали Д. С. от Свищов, известен на полицията и 19-годишен с инициали Т. Д. от същия град, неизвестен на полицията са намерени и иззети съответно 10 грама марихуана и около 0.5 грама амфетамин.

Т. Д. е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. По двата случая са образувани бързи производства.

Същият ден при извършена проверка на адрес в железничарския град, обитаван от 24-годишния С. Т., неизвестен до момента на полицията са намерени и иззети  11 топчета суха, пресована зелено- кафява листна маса с тегло около 12 гр. и семена, които при направен полеви нарко тест реагират на марихуана.

С. Т. е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Същият ден при проверка, извършена в жилище в Свищов, обитавано от 26-годишния М. А., известен на полицията и осъждан са намерени и иззети суха зелена растителна маса с тегло около 1 гр., реагираща при извършен полеви наркотест на марихуана и четири пластмасови чашки със засяти 9 растения от рода на конопа с тегло на листната маса около 2 грама.

Наркотичното вещество, чашките и растеният от рода на конопа са иззети. По двата случая в съответните полицейски управления са образувани досъдебни производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама