Зам.-областен управител се прицели в кметския стол на Добрич

13:47, 18 юни 15 / Политика 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Реформаторският блок първи обяви кандидатурата си за кмет на Добрич. Тя е на настоящия зам.-областен управител и областен лидер на Движение България на гражданите Йордан Йорданов.

Тя бе оповестена официално на пресконференция от Нивелин Радичков – председателстващ политическия  съвет на РБ в Добрич. В нея участваха и общинските лидери на ДСБ Антония Кирова и на СДС Веселин Димитров.

Йордан Йорданов благодари на Реформаторския блок за гласуваното доверие. „Приемам с ясното съзнание, че на Добрич и добричлии е необходима промяна. Много хора избраха да търсят своя път извън родния град. Това е една от причините, заради която се обединихме, да покажем, че Добрич може да бъде наречен „вкъщи“ и тук те да се чувстват у дома“, заяви  той.

Обеща позитивна, различна, разчупена предизборна кампания. На нея ще разчита за привличане на хора от различни възрастови групи и съсловия, както дясно-, така и центристки насочени избиратели. Ще работят за това на 25 октомври повече млади хора да отидат до урните.

Йорданов ще води и листата за общински съветници в Добрич. Тя е готова, но ще бъде обявена на по-късен етап.

Реформаторският блок ще има кандидати за кметове във всички общини от областта и ще участва в местните избори с общи листи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама