Гергов: Готов съм за битка, Калин Милчев е добър избор за кмет в "Централен"

06:41, 19 юни 15 / Политика 25 450 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Калин Милчев е кандидатът за кмет на БСП в район Централен. Това решиха делегатите на Районната партийна конференция на свое заседание, съобщиха от пресцентъра на партията в Пловдив.

36-годишният инженер впечатли форума с визионерска програма за развитие на пловдивския район и с ясен план за справяне с проблемите в екологията, административното обслужване, сигурността и трафика. Калин Милчев идва от частния сектор, владее 4 езика , беше народен представител в 42. НС и не се страхува от предизвикателствата в местната власт.

"Деловият и парламентарен опит ми дават самочувствието да смятам, че мога да се справя с правомощията на районен кмет, но разчитам на всеки в предстоящата кампания", подчерта той.

В предизборната надпревара ще се довери на умението си да убеждава с конкретни ангажименти в сферата на културата, училищното здравеопазване, потребностите на децата и младите семейства. Управленската му концепция  се основава на разработените от БСП леви стандарти и залага на прякото участие на гражданите във вземането на решения.

"Платформата ти е добра, трябва да стегнем редиците, да изработим цялата програма за управление на Пловдив и конкретен план за действие, за да постигнем максимален резултат", каза председателят на БСП в града и областта Георги Гергов. Той има най-много номинации от основни партийни организации за голям кмет и благодари на делегатите за доверието.

Гергов не спести фактите около бъдещата битка, която по думите му ще бъде много тежка предвид ресурсите на основния опонент ГЕРБ.

"В Пловдив обаче могат да се обърнат нещата и да има изненадани от резултатите", прогнозира Георги Гергов. Той гарантира, че като председател на социалистите няма да щади сили за победата.

"Готов съм за битката в името на справедливостта, която БСП отстоява", каза лидерът на пловдивските социалисти, а конференцията го аплодира. Форумът утвърди и 30 кандидатури за общински съветници, които ще бъдат гласувани на Градска партийна конференция.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама