Димитър Димитров: Отстраняването ми може и да е, защото не подкрепям здравната реформа

08:13, 19 юни 15 25 360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Оставих 1 млн.лв. в банковата сметка в болница „Св. Анна” и още 2,5 млн. лв в активи. Така,че болницата е една от малкото, които нямат задължения, а напротив. Оставям я с 3млн и половина напред. Това каза в ефира на бТВ бившият директор на Окръжна болница Димитър Димитров.

Преди дни той беше внезапно отстранен от поста си от акционерите на болницата.

Това не е здравна реформа с лимити и с пакети. Не знам дали заради това е отстраняване заради несъгласието ми със здравната реформа. Но не е изключено и това да са причините, обясни Димитров.

По думите му, още когато Москов станал здравен министър ходил до „Св. Анна”, но така и не се качил да поговорят и да се видя. Документи не е искал и около проблема с КТБ дори, заяви още Димитров.

Мисля, че можех много да му помогна за здравната реформа, тъй като преди години аз се включих в сливането на две болници и тогава се появи „Св. Анна”. Това бяха едни болници със скъсани балатуми, стари, неподдържани и занемарени. Ето сега виждате в какво се превърна „Св. Анна”. Така, че мисля, че щях да му бъда полезен на Москов, каза още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама