Набиха 14-годишно момиче преди конкурс за красота в Пловдив

09:45, 19 юни 15 / Любопитно 25 267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Набиха 14-годишно момиче преди конкурс за красота в Пловдив. Близо 30 момичета приклещили девойката в Пловдив, а четири от тях я пребили и надрали лицето й, за да не може да се яви на престижен световен конкурс за красота. Това съобщила майката на пострадалата тийнейджърка, пише "Телеграф".

От седмица насам навсякъде има билбордове на конкурса, който ще се проведе на 25 юни. На тях е снимката на момичето, което е претендентка за титлата.

Откакто лицето й се вижда навсякъде из Пловдив, девойката започнала да получава заплахи от непознати момичета във Фейсбук.

В сряда следобед обаче момичето и нейни приятелки имали среща на детска площадка на метри от Първо РПУ в Пловдив, където често се събирали. Когато девойката пристигнала, там я чакали над 30 момичета.

"Обградили я от всички страни, за да не избяга. Тя опитала да се защити, но две от тях я хванали здраво", разказва майката. Други две започнали да удрят и ритат 14-годишната тийнейджърка в главата и по цялото тяло. Започнали да дерат и лицето й.

"Крещели й, че правят това, за да не се яви на конкурса. Не спирали да я обиждат, и да й повтарят, че е грозна", сподели още майката. След като пребили жестоко красавицата, нападателките си тръгнали заедно.

Момичето успяло да се обади на майка си, която веднага отишла в градинката и я взела.

"Отидохме в болница. Тя си извади медицинско, а след това се прибрахме, защото беше много травмирана, в шок, а и цялата е в отоци и синини", казва майката. Вчера двете са подали и жалба в полицията. Ченгетата са започнали разследване по случая. Междувременно с девойката работи психолог. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама