Автобусите за Слънчев бряг вече на всеки 10 минути

09:47, 19 юни 15 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пътниците по направлението от Бургас до Слънчев бряг и Несебър вече имат транспортна връзка на всеки десет минути, съобщиха от автобусния превозвач. С лятното разписание, което остава в сила до 15 септември, най-ранният час на тръгване от Бургас е  06:10 часа, а най-късният на връщане от Слънчев бряг - 23:30 часа.

Заради ремонта на Автогара „Юг” автобусите тръгват от Автогара „Запад”. За удобство на клиентите, пътуващи от центъра на Бургас, автобусите спират и на спирката на жп гарата.

Освен линията за Слънчев бряг и тези до Поморие, Царево, Приморско и всички останали курсове също са с начална спирка Автогара „Запад”. След тръгване от нея автобусите до Поморие и Слънчев бряг минават по булевард „Княгиня Мария Луиза” – булевард  „Иван Вазов” и след жп гарата продължават по съществуващия маршрут. Пътниците по тези направления могат да се качат от спирките на булевард „Княгиня Мария Луиза” (малко преди жп надлеза), както и от спирката на жп гарата. Южните направления до Приморско и Царево се движат по булевард „Сан Стефано” – улица  „Христо Ботев” – улица „Иван Вазов” и след жп надлеза продължават по съществуващия маршрут. Като допълнителна спирка е включена тази  срещу Транспортна болница.

Повече информация за разписанията може да бъде получена на телефоните на билетните каси: 056/ 844 966 (до портала на Пристанище Бургас); 0885 760 900 (на Автогара „Запад”).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама