Благоевградчани пяха със звездите на The Voice

10:09, 19 юни 15 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хиляди благоевградчани посрещнаха звездите на радио и телевизия The Voice на първия концерт от лятното турне The Voice Of Summer Tours.

Дългоочакваното за много от жителите на областния център събитие бе открито с изпълненията на братята Иво и Пламен, които бяха фаворити за победители в последния сезон на музикалното шоу "Х фактор".

На сцената се появиха още Pavel и Venci Venc', които представиха новата си песен заедно с братята. Мойсей и Жана Бергендорф успяха да вдигнат градусите на централния площад въпреки облачното време с песента им "Още малко време". За втора поредна година пред благоевградчани излязоха Михаела Филева, Сантра и Кристо, Лора Караджова и DJ Doncho.

С ексцентричното си облекло Лора Караджова успя да разгорещи страстите, а Михаела Филева избра късметлия от публиката, който имаше възможност да се снима на сцената с любимия си изпълнител. Много други обаче нямаха тази възможност. Черешката на тортата пък бе хип хоп изпълнителят Криско, който нажежи сцената с най-новите си хитове.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама