Промениха датата на фестивала на Младежкия хълм заради дъжда

10:53, 19 юни 15 / Любопитно 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Очакванията за дъждовно време в Пловдив промениха датата на фестивала "Shake that ХЪЛМ", съобщиха организаторите. Събитието ще се състои, но една седмица по-късно - 26-28 юни.

"Програмата остава същата, като ще подготвим и допълнителни изненади, инициативи и изпълнители, за да компенсираме отлагането и да максимизираме айляка", обещават от организацията.

Следващата седмица на полянките на Младежки хълм в Пловдив ще се съберат едни от най-готините изпълнители на българската сцена. Ще има хамачена градина и образователни работилници и различни физически активности за децата.

Докато едни си почиват през деня, други ще се радват на културни и развлекателни и спортни пърформанси за малки и големи, като Yoga Fly, скейт зона, танци и много др.

По време на фестивала пловдивчани ще наблюдават невиждано явление – още едно доказателство, че Пловдив е ЗАЕДНО. Със свои зони, изградени със специфичния си дух, култовите заведения на града се включват и ще приютят всички, за да задоволят и най-претенциозните вкусове с всевъзможни специални питиета.

Организаторите канят пловдивчани да танцуват под звездите на съвременни етно ритми, електронна и всякаква айляшка музика.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама