Двама загинаха, а дете е ранено при катастрофа в Плевенско

12:18, 19 юни 15 25 681 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тежка катастрофа със загинали мъж и жена, а други двама, сред които и дете са с опасност за живота, се е разиграла снощи на първокласен път при кръстовището за Пордим и Славяново, информират от пресцентъра на ОД на МВР-Плевен. инцидентът е станал около 18,30 часа.

Лек автомобил "Рено - Меган", управляван от 44-годишен от град Гулянци, не спрял на Стоп и не пропуснал движещите се по пътя с предимство. Автомобилът пресякъл първокласния път и е ударен от правилно движещия се в посока град Бяла "Опел - Зафира", с водач 46-годишен от град Лясковец. След инцидента е починал на място водачът на "Рено - Меган", а возещата се в автомобила – 32-годишна от град Славяново, е починала при транспортиране от екип на ЦСМП - Плевен в линейката на път за УМБАЛ "Д-р Георги Странски".

Пострадали са и пътници в "Рено – Меган" – 6-годишен от Славяново и 37-годишен от село Бръшляница. Те са настанени в Неврохирургия при УМБАЛ "Д-р Георги Странски"-Плевен с множество травми и с реална опасност за живота.

Водачът на „Опел"-а и спътниците му – 52-годишен и 40-годишен от Варна, са прегледани и освободени. На шофьора е взета кръвна проба за наличие на алкохол.  Извършен е оглед на местопроизшествието.  Уведомен е прокурор при ОП – Плевен. Образувано е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама