Задържаха двама нарушили заповед за защита от домашно насилие

12:29, 19 юни 15 25 268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Служители на полицейските управления във В. Търново и Г. Оряховица задържаха двама мъже за нарушаване на заповеди за защита от домашно насилие, съобщава Областната дирекция на полицията.

Вчера сутринта в Районното управление във В. Търново е получен сигнал за семеен сканадал на адрес в областния град. Изпратените на мястото полицейски служители установили, че 36-годишния В. Г., известен на полицията и осъждан е нарушил заповед за защита от домашно насилие, с която е бил задължен да се въздържа от извършване на домашно насилие спрямо 60-годишната си майка.

Вчера В. Г. се нахвърлил върху нея блъскал я, крещял й и я обиждал. След намесата на полицейските служители той е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР.

По идентичен случай са работили и горнооряховски полицаи. След получен подобен сигнал на адрес в железничарския град те са задържали 40-годишния Р. Р., известен на полицията и осъждан, който отправял обиди и закани спрямо жената, с която живял на семейни начала. По двата случая в съответните полицейски управления са образувани бързи производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама