Мъж прободе с нож пастир в карнобатско село

14:09, 19 юни 15 25 269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж е с опасност за живота след кървав инцидент в карнобатското село Сан Стефано, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Около 19.00 часа вчера в Районно управление – Карнобат е подаден сигнал за криминално деяние, възникнало в землището на с. Сан Стефано. 50-годишният Валентин Ганчев се сдърпал с 68-годишния Коста Костов. Спречкването било за това, че първият, който бил пастир, вкарал стадо овце да пасат в нива, за която опонентът му имал претенции, че е негова територия. Двамата се скарали жестоко, в един момент Костов извадил сгъваем нож и нанесъл с него удар в областта на сърцето на Ганчев.

След скандала двамата се прибрали в домовете си. Пострадалият обаче бил ранен тежко и се наложило да бъде откаран в МБАЛ – Бургас. Той е настанен в хирургията с опасност за живота му.

От болницата съобщиха за Topnovini.bg, че острието е проникнало в гръдния кош на намушкания, но не е засегнало сърцето. Състоянието на Валентин Ганчев в момента е стабилно.

Коста Костов е задържан за срок от 24 ч. По случая продължават да работят служители на полицейското управление в Карнобат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама