Обявиха победителите в националния турнир по боче в Плевен

14:45, 19 юни 15 / Спорт 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
След оспорвано състезание вече са ясни тазгодишните победители в националния турнир в по боче, който се проведе днес в Плевен. Ще припомним, че градът ни бе домакин на надпреварата, организирана от Спешъл олимпикс – България за 10-та година. Състезанието се проведе в залата на Ученическа спортна школа.

От Плевен участваха отбори от Помощно училище „П.Р. Славейков“, БАЛИЗ и Дневен център за възрастни с увреждания. Състезаваха се и младежи от Помощното училище „Д-р Петър Берон“-Добрич, Ресурсен център – град Бургас и смесен отбор от град Карнобат - СОУ „Св.св.Кирил и Методий“ и защитено жилище, имаше и един състезател от Благоевград.

Ето и първенците в отделните дивизии при момчетата и момичетата:

Момичета – в първа дивизия със златните медали са Фиданка Василева и Милена Йорданова от Карнобат, във втора – Жана Димитрова и Христина Кръстева от Бургас, а в трета - Дария Начева и Ивана Александрова от БАЛИЗ-Плевен.

Момчета – в първа дивизия на най-високото място в стълбичката на шампионите се изкачиха Мариян Марков и Станислав Методиев от Помощното училище в Плевен, във втора – първенците са Янко Петков и Кольо Русев от Карнобат, в трета – Йонко Йолов и Дилян Киров от Дневен център - Плевен, а в четвърта - Теодор Йотов и Цветан Цветанов от БАЛИЗ-Плевен.

Всички отличените състезатели получиха медали и сертификати за участие в турнира.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама