Връчиха приз „Полицай на месеца” на четирима служители на ОД на МВР-Сливен

16:36, 19 юни 15 25 919 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В навечерието на професионалния празник на служителите в МВР се връчиха традиционните награди „Полицай на месеца”. Четирима служители на ОД на МВР-Сливен получиха приз за месеците октомври, ноември и декември 2014 година. 

Награди за проявен професионализъм в разкриването и решаването на случаи, добили широк обществен отзвук, получиха Антон Велев, младши разузнавач в сектор „Противодействие на криминалната престъпност”; Илиян Николов, инспектор в сектор „Противодействие на икономическата престъпност” към ОД на МВР-Сливен; екип на участък „Запад” към РУ на МВР-Сливен Иван Иванов, младши полицейски инспектор в участък „Запад” при РУ на МВР-Сливен и Слави Славов, младши полицейски инспектор в участък „Запад” при РУ на МВР-Сливен

Отличието „Полицай на месеца” е съвместна инициатива на Областната дирекция на МВР в града и Община Сливен, и се връчва за 13-та поредна година. Победителите се излъчват в анкета на журналистите от средствата за масово осведомяване в града под сините камъни. 

Наградените служители получиха плакети и грамоти, връчени от  директора на ОДМВР-Сливен Чавдар Божурски. Случаите, които са отличени с приза са за работата на служителите срещу производството, разпространението и притежанието на   наркотични вещества и срещу престъпленията против данъчната  и финансовата система. Пред присъстващите журналисти  носителите на наградата  „Полицай на месеца” отбелязаха, че получават индивидуални отличия, но постигнатите резултатите се дължат основно на добрата колективна работа и на чудесни взаимоотношения в екипите. Отчита се и фактът, че съдействието от страна на гражданите и медиите има важна роля  в борбата с престъпността и в превенцията.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама