Велико Търново е домакин на годишна среща на "Национална мрежа за децата"

17:55, 19 юни 15 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Заместник кметът на старата столица Снежана Данева приветства над 200 участници в Годишната среща на "Национална мрежа за децата". Експертите по въпросите на политиките, свързани с децата и младите хора заседаваха днес във Велико Търново.

"Радостна съм от възможността да се обърна към вас и да ви приветствам от името на кмета Даниел Панов, както и от свое име, във връзка с провеждането на форум, който дискутира политиките към децата и младите хора. Всичко, което правим в община Велико Търново е свързано с разбирането ни, че трябва да питаме децата и младите хора, да ги слушаме и да ги чуваме при проектиране на политики за тях.

Всичко, което правим е насочено към това да създаваме и да им предоставяме повече и по-добри възможности за израстване, образование, осмисляне на свободното време и придобиване на полезни знания и умения", заяви Данева.

По време на Годишната среща на "Национална мрежа за децата" експертите ще коментират и дебатират важни аспекти, свързани с изготвяне и прилагане както на стратегически документи, както и на оперативни мерки и политики за децата и младите хора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама