Боян Расате: Не мразя циганите, но с основание ги наричам прасета

09:42, 21 юни 15 25 808 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Категорично не мразя циганите, но с основание ги наричам прасета. Голяма част от тях живеят точно така, дори по-лошо от прасета. 

Това заяви националистът Боян Расате в сутрешния блок на Нова телевизия. 

Попитан какво е правил в квартал „Орландовци“, когато местните хора са протестирали, Расате отговори, че е нормално да бъде там. „Защитавам моите братя българи, когато има конфликт между тях и ромите“, поясни националистът. 

На въпрос дали не е просто, защото мрази циганите, Боян Расате каза, че категорично не ги мрази. „Изпитвам някаква погнуса и неудоволствие да се срещам с тях. Може би изпитва яд, когато някой циганин влезе в дома ми и го претършува. Случвало ми се е десетки пъти“, разказа той.

Расате не отговори какво се е случило с неканените гости, когато ги е хванал на местопрестъплението. „Тежко е за разказване какво съм правил с тях и може би е противозаконно“. 

Попитан какво мисли за къщите, в които живеят ромите в столичния квартал „Орландовци“, националистът каза, че е гадно да се подиграваш на бедните, само защото живеят бедно. „Все едно ми е, защото голяма част от тях искат да живеят така, те сами по себе си не са виновни“. 

Според него на първо място сме виновни българите, защото си избираме хора, които са некачествени да ни управляват. 

„Няма да участвам на изборите, защото баницата е предварително разпределена“, допълни Боян Расате.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама