Живко Табаков от ДБГ се изправя срещу Димитър Николов наесен

16:10, 21 юни 15 / Политика 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Председателят на „Движение България на гражданите“ (ДБГ) Живко Табаков ще се изправи в битка за кметското кресло в Бургас срещу Димитър Николов наесен. Кандидатурата на Табаков за градоначалник на морския град е била съобщена официално днес от Найден Зеленогорски на пресконференция в Добрич, предаде репортер на Topnovini.bg.

Само преди броени дни Живко Табаков бе преизбран за председател на общинската структура на „Движение България на гражданите“ в Бургас, след като я оглавява от 2013 г.

Според запознати по това време Табаков вече е подозирал, че ще бъде предложен от своите съпартийци за кмет на Бургас. Неслучайно по време на събранието местният лидер на ДБГ сподели, че му престои много работа в мобилизирането на структурите на партията за предстоящия вот през есента.

В началото на годината лидерът на бургаската организация на „Движение България на гражданите” Живко Табаков стана и съветник на министъра на туризма Николина Ангелкова в сферата на летния туризъм.

Табаков има богат опит в туристическия бранш. Бил е управител на "Венид Мениджмънт груп", агенцията по заетостта в туризма "Апхил" и голф игрищата в Сливен и Ихтиман, всички собственост на "Диневи Груп".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама