"България без цензура" представи кандидат-кметовете си за Стамболийски и Първомай

16:19, 21 юни 15 / Политика 25 383 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"България без цензура" (ББЦ) ще има кандидати във всички общини в Пловдивска област, както и за районни кметове в Пловдив и за кмет на Пловдив. Това съобщи днес на пресконференция местният лидер на партията Дяко Дяков, който е най-вероятната кандидатура на ББЦ за кмет на града и водач на листата с общински съветници.

Дяков представи кандидат-кметовете за Стамболийски - Красимир Марински, и Първомай - Иванка Сталева, като подчерта, че и двамата са добре познати на местните хора и имат голяма подкрепа.

Красимир Марински е на 32 години, занимавал се е със спорт, а в момента - с частен бизнес. Той обяви, че иска да промени ситуацията в община Стамболийски, да направи условията за живот по-добри чрез увеличаване на работните места, намаляване на данъците и таксите и т.н.

Кандидат-кметът на ББЦ за Първомай Иванка Сталева е на 52 години, има дългогодишен опит в общинската администрация, в момента работи в частна фирма в областта на геодезията.

"За кмет на Пловдив все още нямаме яснота, дискутираме върху профила на кандидата. Имаме няколко номинации - аз, градският лидер на ББЦ Атанас Панчов и една независима кандидатура на известен пловдивски икономист, чието име за момента няма да споменаваме", каза още Дяков. По думите му най-много номинации е събрал Николай Бареков, но той все още не е заявил дали ще се кандидатира.

Според Дяко Дяков предизборната програма на ББЦ ще е най-подробната и ще съдържа 30 конкретни точки, които той нарече "тези". "На база резултатите ни от последните избори очакваме да вкараме в Общинския съвет в Пловдив поне 4-има общински съветници", заяви Дяков.

До края на юни ще станат известни всички каниддатури за кметове на общини в област Пловдив, каза още той. "На места ще подкрепим действащи кметове", заяви Дяков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама