Гергана Паси определи преследването й като свобода на хонорарите

17:49, 21 юни 15 25 368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Черен автомобил, газ, спирачки, газ. Игра на криеница или по-скоро преследване? Целта е прихваната на прицел. Тя не знае дали е заплашена или се шегуват с нея. Накрая ситуацията се разкрива и се разбира, че става въпрос за заснемането на видеоматериал за предаването „Папараци“, чиито продуценти са Андрей Арнаудов и Иван Христов. А в рамките на месец семейството на бившия външен министър Соломон Паси е подложено на стрес, защото не знае какво се крие зад автомобила, който спира пред дома им и ги придружава на обществени места, дори до летището.

„Отдъхнах си, когато разбрах, че след нас върви екип на предаване. Защото си дадох сметка, че това е най-невинният сюжет, който може да заплашва семейството ми. В рамките на този един месец не знаех дали някой не иска да отвлече децата ми, кой може да е поръчител на нещо такова. Бяхме в изключителен стрес през цялото това време“, сподели Гергана Паси пред Нова телевизия.

Ако екипът на телевизионното предаване „Папараци“ иска да покаже нещо пред зрителите си, което е пряко обвързано с живота на семейство ми, то тогава е редно да се свържат по телефона с нас, а не да ни подлагат на стрес, допълни тя.

„Да те преследват по този начин е много стресиращо“, каза Паси, която е майка на три деца.

„Не е въпросът в личността, а доколко искаме воайорството да го толерираме като апетит на обществото. Това ли е ценността, която искаме да изграждаме“, попита реторично тя и определи наглостта на медийния екип като „свобода на хонорарите“, каза още Паси.

„Категорично възразяваме без нашето съгласие кола да върви след нас, да спира зад нас, да ни проследява, защото смятам, че личният живот все пак е неприкосновен“, заяви Паси, като припомни, че вече 7 години нито тя, нито съпругът й са в политиката.

Самият Андрей Арнаудов, който се включи в предаването „Дикоff” по телефона, сподели, че персонално продуцентите не са запознати с това коя е преследваната личност от екипа му.

„Не знам какъв е този черен джип“, каза Арнаудов, като сподели, че колите на предаването са тип „баничарки“.

Всички видеа, излъчвани в „Папараци“ се преглеждат от юристи, допълни той.

От Министерството на вътрешните работи са образували досъдебно производство, а Съветът за електронни медии ще разгледа случая на редовното си заседание във вторник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама