Видеото за Гергана и Соломон Паси не показа нередности, свързани с тях

23:58, 21 юни 15 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Видеоматериалът с Гергана и Соломон Паси се излъчи тази вечер в предаването „Папараци” по БТВ. В него не се видя нищо нередно. По-скоро показа, че макар и извън политиката вече седма година, те продължават да бъдат дейни в обществени каузи. Въпреки това преследването на семейството с черен джип в продължение на повече от месец създаде смут, стрес и напрежение у тях.

СЕМ ще разгледа случая във вторник на редовното си заседание. От своя страна МВР е образувала досъдебно производство в резултат на намесата в личния живот на известните личности.

По-рано днес Гергана Паси сподели пред аудиторията на предаването „Дикоff”, че през цялото време семейството й е било в стрес. Тя самата си е отдъхнала, когато е разбрала, че преследването из улиците на София се осъществява от телевизионен екип, а не е реална заплаха за отвличане на децата й.

За първи път случаят става обществено достояние, след като бившият външен министър Соломон Паси публикува снимка в социалната мрежа Туитър на автомобила, който го е проследил до Военния клуб в столицата.

„Папарашка агресия уби лейди Даяна през 1997. Нека България вземе поуки, пък макар и в 2015: СЕМ, Законодател…”, публикува последно относно темата д-р Соломон Паси.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама