Разясняват „Административни услуги, предоставяни от НЗОК/РЗОК" в Русе

06:43, 24 юни 15 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специалисти от Регионалната здравноосигурителна каса в Русе ще бъдат гост- лектори днес, 24 юни, от 17.30 часа на поредното издание на Клуб „Здраве” в Регионална библиотека „Любен Каравелов“. Темата на срещата е „Административни услуги, предоставяни от НЗОК/РЗОК. Права на здравноосигурените лица при получаване на медицински и дентални дейности, заплащани от НЗОК“.

По време на срещата ще бъдат разгледани въпроси, свързани с предоставяните от НЗОК административни и електронни услуги, правата и задълженията на пациентите, информация за справки, които могат да се направят от официалната електронна страница на НЗОК и др.

Събитието ще се проведе под формата на уебинар, което ще даде  възможност в него да се включат онлайн с въпроси повече участници. Регионални и общински библиотеки, които проявят интерес и поканят своя публика, ще могат да проследят срещата в реално време.

Стремежът на Русенската библиотека през последните години да предоставя информационни услуги и възможност за участие в нейни инициативи, посредством новите технологии, се превръща в успешна практика, съобщават още от РБ "Любен Каравелов". 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама