Подготвят хепънинг за международния ден на младежта в Търговище

08:20, 24 юни 15 / Култура 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Младежка инициатива под мотото "Слънце в очите ти" стартира в Търговище по повод предстоящия Международен ден на младежта. Младежкия информационно консултантски център събира фотографии по темата, които ще подреди в общоградска изложба на открито.

"Обичате ли да снимате?! Обичате ли да сте сред усмихнати хора?! Търсите ли позитивното у човека до вас?! Изпратете ни свои фотографии на тема “Слънце в очите ти”. Най-добрите от тях ще подредим в изложба на въже в централния парк по повод Международния ден на младежта -12 август", призоваха организаторите. Снимките се приемат на е-mail: [email protected], като участниците трябва да напишат трите си имена, е-mail и телефон за контакт. Крайният срок е 3 август.

Изложбата ще бъде подредена по време на хепънинга на открито който ще бъде организиран от Младежкия информационно-консултантски център по повод  Международния ден на младежта. Той ще се състои на 12 август и ще включва „Работилничка за малки и големи”. На определено място в централния парк деца, младежи и родители ще могат да се запознаят с различни техники на ръчно творчество.

"Предвиждаме да фотографираме усмивките на участниците в хепънинга и да ги подредим в самостоятелна галерия", анонсираха инициаторите на кампанията. Тя е  част от  проект “МИКЦ – Търговище - в подкрепа на младите хора“, който се финансира от Министерство на младежта и спорта и се изпълнява от Сдружение „Мисионис” и Младежки дом, в партньорство с Община Търговище.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама