Невена от X Factor и Део ще пеят тази вечер в Разград

08:38, 24 юни 15 / Любопитно 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мтел продължава празничното турне за своя 20-и рожден ден, съобщиха организаторите. Тази вечер в Разград ще се проведе тринадесетият концерт от пътуващото шоу. Невена от X Factor ще пее на централния площад в града, а компания ще ѝ прави популярният телевизионен водещ Део. Стартът е в 18:30 часа. Празничното турне ще обиколи 20 града в България, а за потребителите ще има много оферти и изненади от Мтел.

Всеки, който посети концертите, ще има възможност да спечели множество награди – смартфони Samsung Galaxy A3, hands free устройства, selfie стикове и летни аксесоари. Късметлиите ще бъдат определени чрез томбола.

За рождения си ден телекомът е подготвил и специални оферти за всички в Разград. За празника различни продукти на Мтел ще бъдат намалени. Сред предложенията са смартфоните Alcatel Pop C3 и Sony Xperia E1 за 1 лев с Мтел трансфер S. Също за 1 лев се предлага и Nokia Lumia 630, но с тарифен план Мтел безкрай 30. Таблетът Nextbook NX007 ще се предлага за 15 лева с Мтел сърф M, лаптопът HP 250 G3 ще струва 160 лева с Мтел сърф L, а 32-инчовият LED телевизор Samsung 32F4000 е на цена от 420 лева, като клиентите могат да се възползват и от абонамент за сателитна телевизия и да спестят до шест месечни такси. Офертите важат от 22 до 28 юни включително.

Турнето ще продължи с концерти на Рафи в Русе (25 юни), Велико Търново (26 юни), Ловеч 27 юни и Плевен 28 юни. Промоциите в тези градове също са валидни от 22 до 28 юни.

 

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама